Hvordan lage en kraftpapirpose?

Kraftpapirposer er veldig miljøvennlige, spesielt i europeiske land enn i mitt land.Selv om de ikke er mye brukt i mitt land, tror jeg at med kampanjen vil flere og flere mennesker forstå og bruke kraftpapirposer.Det er flere måter å lage kraftpapirposer på.

1. Liten hvit kraftpapirposer.Vanligvis er denne typen veske stor i mengde og mye brukt.Fordi mange bedrifter krever at denne typen kraftpapirpose skal være billig og holdbar, er vanligvis metoden for denne typen kraftpapirpose maskinformet og maskinklebt.maskindrevet.

 

2. Praksisen med mellomstore kraftpapirposer, under normale omstendigheter er mellomstore kraftpapirposer laget av kraftpapirposer laget av maskiner og deretter limt manuelt med tau.Fordi det nåværende innenlandske kraftpapirposeformingsutstyret er begrenset av støpestørrelsen, og kraftpapir Poseklebemaskinen kan bare feste tauet til mindre tote-poser, så praksisen med kraftpapirposer er begrenset av maskinen.Mange poser kan ikke produseres av maskinen alene.

 

3. Store poser, omvendte kraftpapirposer, tykkere gulkraftpapirposer, må disse kraftpapirposene lages for hånd.For tiden er det ingen maskin i Kina som kan løse formingen av disse kraftpapirposene, så de kan bare lages for hånd.Produksjonskostnadene for kraftpapirposer er høye, og mengden er ikke stor.

 

4. Uansett hva slags kraftpapirpose ovenfor, hvis mengden ikke er stor nok, blir den vanligvis laget for hånd, fordi tapet av maskinlaget kraftpapirpose er stort, og det er ingen måte å løse praksisen med liten mengde kraftpapirpose.


Innleggstid: 17. september 2022